Side 1 af 1

Skvalderkåls pesto

: man 20. jun 2011 10:14
af Lise Sonne
Smager bare rigtig godt :

Skvalderkålspesto

80 gram skvalderkål - (friske unge blade er bedst)
50 gram nødder (gerne pinjekerner og lidt mandler)
50 gram parmesan ost.
Saft fra en lime eller ½ citron.
1-2 fed hvidløg
Salt og peber.
Koldpresset rapsolie efter behov, så man når den opnår den ønskede konsistens.

Re: Skvalderkåls pesto

: ons 22. jun 2011 07:23
af FrkBettina
ja, elsker når man kan spise hvad man har i haven .... Det vil jeg prøve sammen med et touch af brændenælder..

Re: Skvalderkåls pesto

: ons 22. jun 2011 08:11
af Lise Sonne
FrkBettina skrev:ja, elsker når man kan spise hvad man har i haven .... Det vil jeg prøve sammen med et touch af brændenælder..


Jeg ville ikke blande ukogte brændenælder i pestoen @-) :(( av av, men kogte smager brændenælder jo dejligt fx i suppe. Kan også bruges til at lave fantastisk gødningsvand af :)) :)) - til at hælde på fx roserne.

Re: Skvalderkåls pesto

: tors 23. jun 2011 06:59
af FrkBettina
Jeg ville nu også lige skolde dem først... Ja, brændenælder er gode for mange ting ;;)